Niemand heeft zin om van de baan gebeukt te worden! …en zoals iedereen weet gebeurt dat in de Daily Races of FIA evenementen bij Gran Turismo Sport regelmatig. Eén van de uitstekende redenen om je aan te melden bij Fair Play Sim Racing!

Vul dus snel het formulier in, dan nemen we contact met je op. Na een introductiegesprek en een beoordeling van je rijkunsten word je ingedeeld ons systeem. Het kan ook zijn dat we je vragen eerst nog wat meer race ervaring op te doen in onze lobbies, waar we je kunnen helpen met de knelpunten. Meerijden in de fun lobbies kan natuurlijk altijd.

Onze vaste competities zijn op vrijdagavond (om de week verschillende competities) vanaf ongeveer 20:00 uur. Daarnaast organiseren we ook losse races voor de fun en is er elke avond wel een oefen- of fun lobby open.

Lees ons reglement en bekijk onze website voor meer details.

  Aanmeldingsformulier FP Dutch Sim Racing
  < 2021 - 3031 - 4041 - 5051 - 6061 - 6970+  Voor de groepscommunicatie gebruiken we Discord. In de bevestigings e-mail van dit formulier ontvang je de link.  Niet verplicht maar voor ons wel handig om contact op te kunnen nemen naast het PlayStation Netwerk.


  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag*zaterdagzondag
  * = Competitie avond  controllerstuur