FAIR PLAY SIM RACING

Gran Turismo Sport

Fair Play Simracing is een community die sinds de zomer van 2019 actief is met simracen, op dit moment actief via de playstation 4 vooral met GTsport. Maar wellicht in de toekomst met andere consoles op pc en andere race simulatoren.

FP staat boven alles voor Fair Play, dus mensen die zich niet kunnen gedragen op de baan, in lobby’s, op discord of in de party’s zullen worden aangesproken. FP Simracing is ook een samenkomst van race enthousiaste fans van verschillende vormen van motorsport en die passie delen we met elkaar in officiële races, maar ook in fun lobby’s.

Respect hebben voor elkaar is belangrijk, niet voor niets krijgen we positieve opmerkingen van een lid via onze facebookpagina…

“Wil ook even hier mijn complimenten maken aan de beheerders en leden.
En vooral aan het vele werk achter de schermen. En dat ze allemaal zeer behulpzaam zijn ook t.o.v mij als slechthorende. Ondanks dat ik niet mee kan praten in een lobby, neemt iedereen de moeite om me op de hoogte te houden.”

Wedstrijden en kampioenschappen worden vooral verreden op vrijdagavond en kan verschillende disciplines met zich meebrengen, hoofd categorie is vooral de Gr.3 (GT3) kampioenschappen maar andere varianten zijn ook mogelijk zoals een Gr.4 (GT4) kampioenschap met aangepaste instellingen van de auto’s.
Standaard is het echter zo dat we rijden zonder tuning en met BOP (Balance of performance) aan, wat zoveel wil zeggen dat alle auto’s nagenoeg gelijk zijn aan elkaar.

Team Racen doen we regelmatig tegen andere community’s en over het algemeen zullen leden zich moeten kwalificeren om mee te mogen doen in races tegen een andere club.

Fun lobby’s of training lobby‘s zijn er nagenoeg elke avond van de week, maar ook daar staat fairplay hoog in het regel boekje maar verder vinden wij het in ieder geval leuk om lol met elkaar te hebben met een gezamenlijke hobby. Elke avond zijn er dus wel leden online en kan je jouw driving skills meten met die van andere race fanaten.

NETJES EN RESPECTVOL RACEN

AANMELDEN >

LEREN VAN JE CLUBGENOTEN